Nieuws

Laatste Nieuws

TRUCKFESTIJN UPDATE

Truckfestijn 2024 gaat door!

Het Nijkerkse truckfestijn kan dit jaar weer doorgaan! Op zaterdag 15 juni trekt een stoet toeterende vrachtwagens weer door Nijkerk. 

Tijdens ons jaarlijkse truckfestijn rijden er ruim honderd vrachtwagens door de straten van Nijkerk. Met veel vrijwilligers en chauffeurs wordt daarmee een bijzondere dag gerealiseerd voor mensen met een beperking. 

Dit jaar hanteren we een essentiële regel voor het rijden met vrachtwagens: er is slechts één deelnemer per vrachtwagen toegestaan. Deze deelnemer dient de veiligheidsgordel te dragen. In uitzonderlijke gevallen, wanneer dit niet anders kan, mag er een begeleider meerijden op het bed van de vrachtwagen. Het is echter belangrijk dat deze begeleider vooraf bij ons wordt aangemeld.

Bestuur Stichting voor Gehandicapten Nijkerk

Locatie

Locatie van onze evenement is ook volgend jaar weer in het gebouw van Mercedes Stern. Hierbij kunnen we dus weer de vertrouwde gezichten ontmoeten.

We hopen dan ook weer een groot aantal sponsors bereid te vinden ons te steunen en weer mee willen doen aan ons fantastische evenement!

Datum

Het jaarlijkse truckfestijn vindt plaats op zaterdag 15 juni.

Wij kijken er weer naar uit! De route is aangepast en is te bekijken. Kijk onder 'Route' voor de actuele beschrijving.