Nieuws

Laatste Nieuws

TRUCKFESTIJN UPDATE

Truckfestijn 2023 gaat helaas niet door!

Zoals jullie misschien wel gehoord hebben is er op dit moment heel veel ophef over truckfestijnen. Vorig jaar is er bij een truckfestijn een begeleider gewond geraakt in een vrachtwagen. De verzekeringen doen nu moeilijk om zoiets te organiseren.

Inmiddels zijn er al heel veel truckfestijnen geannuleerd. Wij hebben helaas ook moeten besluiten dit te doen. Het komt erop neer dat er maar één passagier mee mag in de cabine. Het spijt ons om jullie teleur te stellen. Wij gaan ervan uit dat we het volgend jaar weer gewoon mogen organiseren.

Bestuur Stichting voor Gehandicapten Nijkerk

Locatie

Locatie van onze evenement is ook volgend jaar weer in het gebouw van Mercedes Stern. Hierbij kunnen we dus weer de vertrouwde gezichten ontmoeten.

We hopen dan ook weer een groot aantal sponsors bereid te vinden ons te steunen en weer mee willen doen aan ons fantastische evenement!

Datum

Helaas gaat het truckfestijn ook dit jaar niet door vanwege corona. Volgend jaar zal dit waarschijnlijk wel weer kunnen! Het jaarlijkse truckfestijn wordt dan weer gehouden op de derde zaterdag in juni 2022.

Wij kijken er weer naar uit! De Route is het zelfde als vorig jaar. Kijk onder 'Route' voor de beschrijving.